• Pomem, Pöh, Paem, Pmyo Hazırlık Kursları
  • Regnum Sports

 

 

Ücretsiz Kurs Başvuru Koşulları 

Besyo Bilgiler olarak ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte ÜCRETSİZ KURS  ile biz de bir nebze öğrencilere katkımız olsun istedik.

Dünyayı sarsan bir virüs ile karşı karşıyayız. Pandemi süreci yaklaşık iki ayı geçti. Tabi bu durumu yaşarken akıllarımıza “Paradan daha önemli şeyler vardır. Ancak onları satın almak için de para gerekir” sözünü getiren bu süreç, şuan binlerce insanın yaşamakta olduğu çaresizliği tanımlıyor...

Uzun yıllardır bu alanda çalışan profesyonel ekibimiz ve Besyo Hazırlık Kursumuzla, bu süreçte insanların çok ciddi maddi kayıplar yaşadığını göz önüne alarak ve besyo hazırlık öğrenci kitlesinin de işsiz hiçbir geliri olmayan, ailelerinin desteği ile harçlıklarını biriktirerek hazırlık kurslarına gitmeye çalışan öğrenciler olduğu gerçeğini görmezden gelemezdik.

Hayallerinizi geciktirmemeniz için bizler sizlerin yanındayız.

Kontejan:İstanbul 100

Covid-19 Nediniyle alınan tebbirler

Genel ve asağıda belirtilen sosyal mesafe kurallara uymak

NOT: Kontenjan ile sınırlıdır.

NOT: Ücretsiz kursumuza ücretsiz olarak devam edecek öğrencilerimizden kurs ücretimizin dışında olan kazandırma ücreti (sene sonunda Üniversitesi kazanmaları halinde alınan ücret) 1.000 tl olarak alınacaktır.

Basvuru formu için linke tıklayınız..

iletişim :0533 160 94 14