• Pomem, Pöh, Paem, Pmyo Hazırlık Kursları
  • Regnum Sports

Besyo Bilgiler yayın yapmaya başladığımız ilk tarihten itibaren Besyo hazırlık kursunu yakından takip ettiğimiz kurslardan olan Regnum Besyo Hazırlık Kursu 2015 yılında PMYO ve Polis Özel Harekat sınavlarına öğrenci hazırlayarak bu ise başlamıştır. Kurucusu Ömer Faruk Özçelik Olan bu kurs aslında besyo kurslarına hiçte yabancı değildir. 2011 yılında antrenörlük ile başladığı besyo hazırlık kurslarında 2015 yılına kadar çalıştığı besyo hazırlık kursunda idareci ve baş antrenörlük yapmıştır. Yine Çalıştığı kursta başarı oranı %90’lık gibi oldukça başarılı yıllar geçirmiştir. Antrenörlük yaptığı yıllar ve Regnum Besyo Hazırlık Kursunu Kurduğu günden bu yana 1000’den Fazla öğrencisini hayallerine ulaştırmıştır.

Regnum Besyo Hazırlık Kursu Ankara

Regnum Besyo Hazırlık Kursu geniş bir antrenör kadrosuna sahiptir.2018 yılına 8 antrenör ile başlayıp sezon ilerlediğinde sayısı 10 ‘a ulaşmaktadır. Çalışma prensibi olarak görev dağılımını tercih eden kurs başarılı olmalarını buna bağlamaktadır. Görev dağılımını bütün antrenör ve yöneticilerinin uzman oldukları alanlar ile ilgilenmeleri gerektiğini savunmaktadırlar. Açıklamarında  Koordinasyon antrenörünün atletizm yaptıramayacağı gibi atletizm veya branş antrenörünün sadece kendi işi ile ilgilenmesi gerektidiğini anlatmaktadırlar. 10 aylık bir eğitim süreci bulunan Regnum besyo hazırlık kursunun anlaşmalı olduğu dershane bulunmaktadır. Öğrencilerini bir arada tutarak onların sadece sporsal sınavda değil aynı zamanda TYT sınavından alacakları puanlarında bir o kadar önemli olduğunu söylemektedirler. Kursun genel yapısında antrenör-öğrenci ilişkisi yerine abi- kardeş ilişkisi kurarak bir iş yeri değil de kursun aile olduğunu söylemektedirler.

Regnum Besyo Hazırlık Kursu Ankara’nın kalbi olana Kızılay mevkisinde antrenman yaptıkları için bütün öğrenci adayların bir vasıta ile kurslarına gelebildiklerini söylemektedir. Aynı zamanda antrenman alanlarının antrenman yapmaya elverişli ve kullanılan malzemelerin her sene yenilendiğini bilmekteyiz. Ölçüm cihazlarının hepsine sahip olan Regnum Besyo Hazırlık Kursu öğrencilerinin gireceği sınavlara yönelik ölçümleri yaparak üniversitelerini tamamen bilimsel yöntem ile belirlemektedir.

Öğrencilerin sınava giderken onları yalnız bırakmayan Regnum Besyo Hazırlık Kursu aile vurgusunun en büyük kanıtı olarak öğrencilerini üniversite sınavını kazanana kadar yalnız bırakmayarak öğrencilerin hakkını savunarak yapılacağının bilincinde hareket etmektedir.

Besyo Bilgiler Olarak İlk Önerdiğimiz Kursun Regnum Besyo Hazırlık Kursu olduğunu bildirmekteyiz.

Regnum Besyo İnternet Adresi : https://www.ankarabesyohazirlikkurs.com

İnstagram adresi: regnum_besyo